VTEX și Connectif încheie un parteneriat pentru o abordare orientată pe client a comerțului digital

ianuarie 20, 2021

BUCUREȘTI, 21 ianuarie 2021 – VTEX, recunoscută de Gartner ca fiind Vizionară și numită de IDC atât Lider, cât și platforma de comerț globală cu cea mai rapidă creștere și Connectif, lideră în domeniul platformelor de automatizare de marketing din Spania, sunt încântate să își anunțe parteneriatul care va oferi oportunități nelimitate de marketing alimentate de AI afacerilor care doresc să se conecteze cu publicul lor țintă într-un mod ușor, dar totuși personalizat.

Deoarece pandemia de COVID-19 a condus la o migrare masivă a operațiunilor de comerț în mediul digital, domeniul retail a devenit semnificativ mai competitiv. Atunci când vine vorba de cumpărături, pentru a rămâne alegerea numărul unu pentru clienții lor – nu doar astăzi, ci și pe viitor – retailerii trebuie să adopte o abordare care se concentrează pe client și să se diferențieze printr-o conectare semnificativă cu publicul lor țintă. Utilizarea unor strategii de marketing centrate pe client înseamnă că RI-ul poate fi îmbunătățit cu 15-20%, deoarece 91% din consumatori sunt predispuși să cumpere produse de la brand-uri care îi recunosc, le reamintesc și le trimit oferte și recomandări relevante.

Alături de Connectif, comercianții VTEX pot automatiza cu ușurință sarcinile repetitive de marketing, păstrând în același timp o interacțiune extrem de personalizată cu clienții – pe toate canalele. Acest instrument omnichannel de automatizare de marketing le oferă afacerilor abilitatea de a crea campanii și strategii de marketing digital pentru un număr infinit de tipuri de cumpărători. Combinarea unor informații comportamentale în timp real cu o segmentare accentuată și cu numeroase fluxuri de lucru de marketing optimizează experiența clientului, sporind astfel ratele de conversie și loialitatea brand-ului, în plus față de eficientizarea proceselor interne.

„Acest parteneriat va extinde gama de posibilități oferite clienților VTEX”, spune Andrea Di Palma, CEO al Connectif. „Acolo unde VTEX asigură soliditatea și profunzimea unei platforme de gestionare a operațiunilor de comerț digital în toate aspectele sale, Connectif adaugă abilitatea de a lua legătura cu clienții într-un mod personal, creând astfel mai multe oportunități pentru loialitate și vânzări. Acest parteneriat se va dovedi cu siguranță a fi un factor diferențiator pentru companiile de comerț digital care se luptă pentru atenția clienților pe o piață din ce în ce mai suprasaturată.”

Daniela Jurado, Lider Dezvoltare VTEX pentru Europa de Vest, adaugă: „Suntem extrem de mândri să le spunem bun-venit celor de la Connectif în ecosistemul nostru, pentru că marketingul orientat spre client nu a fost niciodată mai important ca în prezent. Clienții VTEX care navighează prin „noul normal” vor avea nevoie de un instrument eficient pentru a capta și reține clienții în toate punctele de contact posibile. Connectif va răspunde cu siguranță acele nevoi, oferindu-le retailerilor posibilitatea de a se menține în fruntea pieței.”

VTEX este prima și singura soluție de comerț end-to-end de nivel global, complet integrată, cu capacități locale de marketplace și sisteme de gestionare a comenzilor (OMS). Venim în sprijinul companiilor din retail, producție, vânzare cu amănuntul, alimente, bunuri de consum ambalate, precum și din alte piețe verticale, astfel încât acestea să vândă mai mult, să își desfășoare operațiunile mai eficient, să scaleze fără probleme și să ofere o experiență remarcabilă clienților. Arhitectura noastră modernă, pe bază de micro-servicii, și afacerea noastră solidă și instrumentele de dezvoltare permit VTEX să asigure viitorul afacerilor clienților noștri să îi degreveze de actualizările software. Branduri foarte importante, inclusiv Sony, Walmart, Whirlpool, Coca-Cola, Stanley Black & Decker, AB InBev și Nestlé, precum și alți peste 2,500 de magazine online din 32 de țări au încredere că VTEX va accelera și va asigura transformarea comerțului lor. Vizitează www.vtex.com pentru mai multe informații.

Despre Connectif

Connectif personalizează experiența clientului și crește conversia în domeniul comerțului digital. Connectif se integrează rapid și asigură segmentare și date concrete care pot fi folosite pentru a interacționa cu clienții într-o manieră fără probleme, la o scară mare, cu conținut relevant, fie prin e-mail, web, notificări push, SMS sau rețele de comunicare socială. Cu sedii atât în Spania, cât și în America Latină, Connectif le oferă servicii companiilor precum PcComponentes, MiFarma, DosFarma, PlanetaHuerto și Gandhi. Vizitează www.connectif.ai pentru a afla mai multe.

Persoane de contact pentru comunicarea cu presa

VTEX: Tommaso Trevisan – tommaso.trevisan@vtex.com – 0039 351 953 26 99

Connectif: Andrea Di Palma – andrea@connectif.es – 0034 968 93 55 20