VTEX vyhlašuje třetí kolo svého programu Accelerator

Settembre 28, 2021

New York, 28. záříVTEX (NYSE: VTEX), společnost nabízející podnikovou platformu pro digitální obchodování pro přední značky a maloobchodníky, lídr v urychlování transformace digitálního obchodování v Latinské Americe, který aktuálně expanduje na trhy po celém světě, dnes oznamuje vyhlášení třetího kola svého programu VTEX Accelerator, do kterého se zájemci mohou přihlásit do 14. listopadu.

Od svého spuštění v roce 2020 si program VTEX Accelerator klade za cíl podpořit rozvoj globálních trhů elektronického obchodování na základě spolupráce a pomoci začínajícím podnikům dosáhnout plného potenciálu. Společnost VTEX doufá, že touto iniciativou podpoří společné obchodování a vybuduje globální digitální ekosystém pro toto odvětví.

V předchozích dvou kolech programu VTEX Accelerator se podařilo dosáhnout skvělých výsledků – celkem bylo podáno 538 žádostí z více než 44 zemí. Tři vítězové — (Usedesk, ChatCenter, Photoslurp) a jeden finalista programu (BrainDW) — jižsvé nápady proměnili v plně funkční řešení dostupná v obchodě VTEX App Store.

„Účast v programu VTEX Accelerator byla pro naši společnost skvělou zkušeností,“ říká Gonzalo Baez Veglia, spoluzakladatel společnosti ChatCenter Network, která byla jedním z vítězů. „Jako vítězové jsme měli přístup k mentoringu a školení v oblasti elektronického obchodu. Současně nám rozvoj partnerství se společností VTEX umožnil nabídnout naše řešení provozovatelům e-shopu z celého světa.“

Nové kolo programu VTEX Accelerator

Přihlášky do třetího kola programu VTEX Accelerator je možné posílat od 13. září do 14. listopadu. Po přísném výběrovém řízení, které zohlední relevanci řešení pro dané regiony a stupeň jejich vyspělosti, bude vybráno 36 finalistů, kteří se utkají v šesti finálových soutěžích, jež se uskuteční v prosinci. Z nich bude vyhlášeno 18 vítězů, kteří se od 1. února 2022 zúčastní programu a získají granty v hodnotě až 10 000 amerických dolarů bez nároku na využití vlastního kapitálu na vývoj řešení pro VTEX App Store, odborné mentorství, technickou podporu a zviditelnění v ekosystému elektronického obchodování.

O konečném výběru rozhodne renomovaná porota, v níž v minulosti zasedli například Mariano Gomide, spoluzakladatel a generální ředitel společnosti VTEX, Geraldo Thomaz, spoluzakladatel a generální ředitel společnosti VTEX, Patricia Amaro, bývalá členka představenstva společnosti Unilever Spain, Gabriel Cabrera, bývalý regionální ředitel společnosti SONY pro Latinskou Ameriku, a Francisco Ceballos, spoluzakladatel společnosti MercadoLibre.

„Jsme nadšeni, že se program VTEX Accelerator díky tomuto novému kolu ještě více rozroste,“ říká Marcos Pueyrredon, globální výkonný viceprezident společnosti VTEX. „Očekáváme odvážné, inovativní a vysoce kvalitní aplikace, které přijdou s technologickými řešeními pro současné i budoucí potřeby obchodu. Klíčová bude opět spolupráce, která pomůže těm nejlepším k rozkvětu, a společnost VTEX je připravena se na tomto procesu podílet.“

Více informací o programu VTEX Accelerator a přihlášku do třetího kola, kterou lze podat do 14. listopadu najdete zde.

O společnosti VTEX

Společnost VTEX (NYSE: VTEX) poskytuje digitální platformu ve formě softwaru jako služby jak velkým podnikům, tak maloobchodníkům. Naše platforma umožňuje našim zákazníkům realizovat jejich obchodní strategii včetně budování online obchodů, integrace a správy objednávek napříč kanály a vytváření tržišť pro prodej produktů od dodavatelů třetích stran. Naše společnost byla založena v Brazílii a nyní je lídrem v urychlování transformace digitálního obchodování v Latinské Americe, který expanduje po celém světě. Naše platforma je navržena, aby odpovídala podnikovým standardům a funkcím; přes 2 000 zákazníků s více než 2 500 aktivními internetovými obchody ve 32 zemích světa v nás vkládá důvěru, že jim pomůžeme vybudovat pevný vztah s jejich zákazníky.
(Čísla jsou aktuální ke dni 31. prosince 2020)

Settembre 28, 2021