Motorola a încheiat un parteneriat cu VTEX pentru a-și lansa site-ul în peste 35 de țări din jurul lumii

decembrie 14, 2020
Motorola_Press Release_Cover

În urma parteneriatului încheiat cu VTEX anul trecut, Motorola și-a accelerat afacerea de comerț digital cu o creștere anuală a venitului și a valorii medii a comenzilor.

NEW YORK, 14 DECEMBRIE, 2020 – VTEX, prima și singura soluție de comerț colaborativ din lume care asigură un time-to-revenue rapid, a anunțat astăzi că în cursul anului a lansat 35 de site-uri pentru Motorola, inclusiv în România, ca parte a unei strategii care a sporit venitul din comerțul digital pentru gigantul din industria telecomunicațiilor.

LATER EDIT 21 decembrie – numărul țărilor în care Motorola a lansat site-urile proprii, alături de VTEX, se ridică la 39.

Prin parteneriatul cu VTEX, Motorola și-a adus la viață viziunea digitală globală, inclusiv unificarea canalelor B2C și B2B, consolidarea site-ului și a experienței de checkout și îmbunătățirea capabilităților de merchandising. Time-to-revenue-ul rapid și costul total de proprietate scăzut al celor de la VTEX a ajutat Motorola să își îmbunătățească performanța de comerț digital în țările în care a migrat pe platforma VTEX.

VTEX ne-a pus în mișcare

„Cu o atenție sporită pe comerțul digital pe durata pandemiei, găsirea unei soluții ușor scalabilă și agilă a fost esențială”, spune Directorul de Strategie din cadrul Motorola, Sudhir Chadaga. „VTEX ne-a pus în mișcare și ne-a permis să testăm și să implementăm funcționalități cu echipele noastre. Alături de VTEX, putem optimiza experiența site-ului nostru pentru a întruni nevoile clienților, pentru ca produsele noastre să ajungă în mâinile a cât mai multor oameni și companii din jurul lumii”.

Platforma ușor de folosit a VTEX asigură faptul că fiecare funcționalitate, componentă sau facilitate adăugată pe Motorola.com ajunge la clienții săi pe toate site-urile web. Abordarea template-based ajută Motorola să își îmbunătățească viteza de lansare a noilor funcționalități ale site-ului și să acumuleze rapid capital din potențialele surse de venituri.

„Abilitatea de a integra noi funcționalități mai rapid, fără a perturba afacerea existentă, devine un avantaj extrem de competitiv pentru aproape fiecare companie digitală”, spune Alex Soncini, Directorul de Conturi Globale din cadrul VTEX. „Prin colaborarea cu echipele existente de DevOps ale Motorola și prin folosirea platformei de programare low-code, am oferit Motorola oportunitatea de a implementa noi proiecte la o viteză extrem de rapidă și de a fi mereu cu un pas înainte”.

Pentru a afla mai multe despre cum alimentează VTEX comerțul digital pentru brand-uri precum Motorola, vizitează www.vtex.com.

VTEX este prima și singura soluție de comerț end-to-end global, complet integrată, cu marketplace nativ și capacități OMS. Venim în sprijinul companiilor din retail, producție, sectorul de vânzare cu amănuntul, comerțul de alimente, bunuri de consum ambalate, precum și din alte piețe verticale, astfel încât acestea să vândă mai mult, să își desfășoare operațiunile mai eficient, să se obțină venituri mai mari în mod unitar și să ofere o experiență remarcabilă clienților. Arhitectura modernă, bazată pe microservicii, precum și instrumentele solide pentru afaceri și de dezvoltare oferă companiei VTEX posibilitatea de a asigura viitorul afacerilor clienților noștri și de a-i degreva de actualizările software. Mărci foarte importante, inclusiv Sony, Walmart, Whirlpool, Coca-Cola, Stanley Black & Decker, AB InBev și Nestlé, precum și alți peste 3000 de clienți activi din 45 de țări au încredere că VTEX va accelera și va asigura transformarea comerțului lor. Vizitează  www.vtex.com pentru a afla mai multe.

Despre Motorola

Motorola există pentru a inventa, a construi și a distribui cele mai bune device-uri mobile de pe planetă, îmbunătățind astfel viețile a milioane de oameni. MOTOROLA, Stylized Motorola Logo și Stylized M Logo sunt mărci înregistrate ale Motorola Trademark Holdings, LLC, și sunt folosite sub licență. Toate celelalte mărci sunt proprietățile deținătorilor respectivi. © 2020 Motorola Mobility LLC.

Relații cu presa:

Kiley Ribordy